Onlangs speelde Round About Now op onze bruiloft. Wát een band! De energie en het plezier straalden er vanaf en de band bestaat uit alleen maar top-muzikanten en fantastische zangers/zangeressen. Het dak ging eraf en RAN heeft ons en onze gasten laten swingen tot in de late uurtjes..

Vorige week hadden we onze bruiloft en we wisten vanaf het begin dat we daar een topband bij wouden hebben. We hebben veel muziekliefhebbers/kenners in onze familie’s, dus de lat lag hoog! Round About Now kon deze hoge verwachtingen echter makkelijk aan, iedereen genoot van de muziek en danste lekker mee! Echt een aanrader!

Wij geven jaarlijks een aantal bedrijfsfeesten zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten. Vorige week hebben we voor het eerst kennis mogen maken met de kwaliteiten van Round About Now. Helaas voor hun voorgangers, maar vanaf heden boeken wij alleen nog maar Round About Now, wat een top band!

Wat een bruiloftsfeest hebben wij gehad dankzij jullie! Enorm bedankt. Ook het ingestudeerde lied voor de openingsdans was top! Alle gasten willen jullie boeken :)

Echt een professionele band, zowel in de organisatie als muzikaal. Het optreden spetterde van het podium, met als hoogtepunt de Soultrain dans die zelfs de volledige accountancy afdeling wist mee te doen. Wie dat voor elkaar krijgt komt volgend jaar natuurlijk gegarandeerd terug!

Iedereen was zeer enthousiast en er werd weer volop gedanst en meegezongen. De vocalisten hebben zich verschillende keren verkleed en zagen er steeds feestelijk uit.